Statistics

  • Entries (101)
  • Comments (8)

Webstriks sokkeKAL 

Monday, March 12, 2012 4:01:58 AM

Jeg har meldt mig til at strikke 1 par sokker om måneden i 2012,
det er i Webstrik regi http://webstrik.blogspot.com/

og i februar har jeg sørme vundet dette:

Hvor heldig kan man være!!
Der er både håndfarvet garn og strikkepinde i ibenholt.

Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg skal strikke af det skønne garn, måske tager jeg det med, når jeg skal til Kina her sidst på måneden.
Det er jo en tur der tager 18 timer, så er det jo dejligt hvis jeg kan bruge noget af tiden til at strikke i flyveren.

Jeg er gået i gang med at strikke en bluse "Cecilia - en romantisk cirkelbluse"
jeg har brugt sort mohairgarn, som jeg en gang har købt i Aldi.
Jeg havde godt nok noget af den pudderfarve som var i opskriften, men desværre ikke nok, så jeg bestemte mig at tage den sorte,
men det er nu svært at se på, det er der ikke noget at gøre ved, så må det tage den tid det tager.

Opskriften er fra bogen "Mere feminin strik" som jeg købte i netto.

Jeg ar bestemt mig for at denne her vil jeg have færdig, inden jeg begynder på noget nyt. Jeg har nok af UFO'er liggende.

re: Webstriks sokkeKAL

Tuesday, May 08, 2012 12:48:52 AM Bente T

Hej Jeanette
Undskyld jeg ikke har fået svaret dig før, men der har været så meget siden jeg kom hjem fra Kina så jeg har slet ikke været inde at kigge på min side.
Jeg havde jo Cecilia med derud og har siddet med den i flyveren, men har ikke observeret nogen fejl, hvis der har været nogen, plejer jeg helt automatisk at rette op på det på næste række, så det kom til at passe. 
Hvis din svigermor endnu ikke har fundet ud af det, synes jeg hun skal prøve at kontakte designeren, Lene Holme Samsøe, det er faktisk det eneste jeg kan hjælpe med.

 

Hej Kathe
Jeg kontaktede flyselskabet inden afrejse og de har intet i deres direktiver om strikkepinde, så de sagde at jeg bare kunne tage det med. 
Der var heller ikke nogen problemer da vi skulle afsted. I Doha hvor vi mellemlandede, skulle jeg lige lukke min håndbagage op, da de havde observeret noget ledningslignende. 
Det var min wire på rundstrikkepinden, selve pindene er jo af akryl så de kunne ikke ses. Da de så at det var et strikketøj var der ikke nogen problemer.


re: Webstriks sokkeKAL

Monday, April 02, 2012 1:16:37 PM jeanette mensch

 Hej Bente

 
Min søde svigermor er ved at strikke cecilia - romantisk cirkelbluse til mig udfra opskriften i bogen Feminin Strik 2. udgave s. (104-107)
Hun tror der er en fejl i den gengivelse af opskriften , som hun sidder med. ved omgang 55 står der: Slå om, 3 ret, slå om, db indt (derefter står der ikke mere til denne omgang) 
Når hun slutter omgang 54 har hun 8 rapporter á 36 masker og  kan se, at der skal være 8 rapporter á 38 masker til næste omgang. 
 
Der plejer at stå hvis noget skal gentages. Hun kan ikke få antal masker til at gå op, hvis hun blot gentager ovennævnte på hele rapporten. 
 
Hvis du har et forslag, vil det være til stor hjælp. 
 
På forhånd tak :-)
 
Venlig Hilsen 
Jeanette Mensch

re: Webstriks sokkeKAL

Monday, March 12, 2012 5:17:01 AM Kathe

Huuuha, Bente,

Sørg for at chekke det flyselskab du skal med om deres holdning til strikkepinde i flyveren - og sørg for at have alternativ underholdning i fald de tilbageholder dem i  lufthavnen!


Comments are closed on this post.
Site Map :: Printable View :: © 2008 - 2019 BeThdesign :: Powered by mojoPortal :: HTML 5 :: CSS :: Design by Graformix