Statistics

  • Entries (101)
  • Comments (8)

Julen er over os 

Wednesday, December 21, 2011 1:29:53 AM

Og der er travlt i de danske hjem. Her hos os går det stille og roligt, der er ingen stress. Vi har i år valgt ikke at bage eller andet der kan stresse. Bare hygge os. Julepynten er dog kommet op, men i mindre mængder end ellers.

Der har været langt imellem hvad jeg har strikket her på det sidste.

Dog er jeg lige nu i gang med, hvad vi i visse kredse har kaldt ”Utes frakke”, nemlig en Harlequin Coat. Opskriften findes i bogen Swing Swagger Drape, hvor forsiden prydes af denne meget dragende frakke/jakke. Den er så flot!

Jeg havde haft et godt øje til den, siden jeg første gang så bogens forside, men da jeg ellers ikke er til dominostrik skød jeg det væk fra mine tanker. Men efter at have set den "live", hvor Ute havde den med på vores årlige spindetræf, hun havde endda strikket 2 stykker, begge lige skønne, så kom mundvandet til at løbe igen og det gjorde jo ikke sagen bedre. Jeg måtte simpelthen eje den bog!

Så efter vi var kommet hjem, var det bare med at få købt den bog. Efter at have søgt på nettet, fandt jeg den hos Adlibris.com Jeg kan se at den endog er blevet billigere end den var i november hvor jeg købte den!

Nu er jeg ved at strikke det sidste ærme, det har været et stort arbejde, men noget jeg ikke har kunnet lægge fra mig, da jeg jo lige skulle se hvordan næste firkant så ud i forhold til de andre frikanter.

Jeg har ikke strikket den i håndspundet garn som Ute havde gjort, men i Kauni, mest som en prøve, bare lige for at se hvordan det kunne være og nu har jeg jo lidt af den slags garn, (læs; en ret stor mængde). Det var nu mest fordi jeg var nærig, for hvis jeg ikke kunne lide at strikke den så ville jeg spare på det håndspundne. 

Jeg har nu fundet ud af at den faktisk er nem at strikke, men varm at sidde med efterhånden som den er vokset. Den bliver flot, så det er nok en jeg vil strikke igen og til den tid, så bliver det i mit håndspundne garn.

Data: Harlequin Coat
Startet: 15. november 2011
Garn: Kaunig. Ensfarvet orange QQ og effektgarn marine/kobolt/lilla EL. 

Hvormeget der er brugt, vil komme senere, når jeg er blevet færdig.

Comments are closed on this post.
Site Map :: Printable View :: © 2008 - 2019 BeThdesign :: Powered by mojoPortal :: HTML 5 :: CSS :: Design by Graformix