Knækbrød

eller de dejlige man ikke kan holde sig fra!

1 dl. Havregryn
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Græskarkerner (kan evt. knuses let)
3½ dl. Mel
2 dl. Vand
1¼ dl. Olie              (jeg brugte en blanding af Raps-, Tidsel- og Olivenolie)
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Salt groft

Kom alt i en skål og rør det hele sammen.

Tag 2 bageplader frem og beklæd med papir. - Del dejen i 2 portioner og kom en på hver plade.

Læg igen bagepapir over hver portion, og rul ud til kanterne passer på bagepladen. (jeg bruger bare håndfladen da det er en blød dej).

Tag øverste lag bagepapir af og forskær med en kniv den størrelse knækbrød du ønsker.

Bag brødene midt i ovnen hvis den ikke er med varmluft, jeg bager dem begge 2 på en gang i varmluft ovn.

Bages ved 200º i 15-20 minutter. Til de er gyldne.

Lad de ligge et øjeblik og tag så en kniv og du kan dele dem stille og roligt dem, der hvor du har skåret for inden bagning.

Opbevares i en kagedåse, hvis de holder så længe. Hi. Hi.

Velbekomme!

Site Map :: Printable View :: © 2008 - 2017 BeThdesign :: Powered by mojoPortal :: HTML 5 :: CSS :: Design by Graformix