Strik

Linkene på denne linie sender dig til min anden hjemmeside http://bentestrik.dk • maskinstrikkursus • Strikkebøger • Filtebøger • UFO • 

I mit strikgalleri kan du se lidt af hvad jeg har fået strikket indenfor de sidste par år inden jeg skiftede til denne her hjemmeside,
jeg har bla.a en
UFO som jeg ikke kan få færdig, jeg kan nemlig ikke huske hvordan mønsteret er mere.

Jeg har også været til forskellige foredrag der bare handler om strik, dejligt. Du kan se billeder fra dem her.

 

Da jeg har været ude for at der har været lidt tvivl om hvordan man skal gøre med strikkede uldvarer har jeg lavet denne vaskeanvisning:
 
  • Uldvarer håndvaskes eller renses, brug helst et uldvaske produkt, men hvis man ikke har et sådan i huset, kan man altid bruge en hårshampoo, det har de fleste. 

  • Bare husk at holde samme temperatur på både vaskevand og skyllevand. Evt. kan der bruges en sjat eddike i sidste hold skyllevand. Det er ok at centrifugere, fordi så vil varen tørre hurtigere.
  • Nye vaskemaskiner der har et uldvaskeprogram, er faktisk mere skånsom til uldvarer end håndvask, især hvis det er store ting.
  • Varen skal liggetørre, den skal IKKE lægges i blød og man skal ikke hængetørre, med mindre man vil have at det skal strække sig. Ej eller skal man tumblertørre en strikket uldvare, med mindre man vil have den filtet.

Er der nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig og jeg vil svare hvis jeg på nonge måde kan og ellers vil jeg prøve at finde svar. 

Her er lidt Links jeg har fundet rundt omkring, samt nogle gode grunde til at forøge sit lager. Det er lidt for sjov, men rummer dog en vis logik. :-D

Denne knap forandrer sig hver gang der kommer nyt fra knitty.com, så hold øje!           

Du kan finde et par af mine opskrifter på en anden side, du er velkommen til at bruge dem. Jeg ville være dig taknemmelig hvis du efter at have brugt dem, sendte en e-mail til mig om de var ok, da kun jeg selv har strikket efter dem, måske er der fejl som jeg har overset.

Det har været mig en glæde at kunne forene strik med min vævning.

Jeg farver selv mit garn, (se under 25. juli) det kan nogen gange blive overraskende ting der kommer ud af dette garn, da jeg prøver på ikke at få garnfarven helt jævn. Når man så strikker med det, kan det blive lidt som ikat.

Jeg har oversat noget fra engelske forkortelser. Det handler mest om maskinstrik, men kan også forekomme i håndstrik.

Jeg er medlem af disse grupper på nettet:
Hvis du er blevet interesseret i også at blive medlem så tilmeld dig på linkene:

Yahoo mailingliste "Webstrik FAMS - Foreningen af maskinstrikkere

Op

Skriv til webmaster hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer
Jeg vil forsøge at svare dig indenfor 48 timer.

Site Map :: Printable View :: © 2008 - 2019 BeThdesign :: Powered by mojoPortal :: HTML 5 :: CSS :: Design by Graformix